formoline-L112-logo
Πώς να χάσω κιλά

Πώς να χάσω κιλά: Tips για άμεσα αποτελέσματα!

Πώς να χάσω κιλά; Μια σκέψη που βρίσκεται συνεχώς στο νου των περισσότερων από εμάς. Η απώλεια βάρους δεν είναι κάτι που επιτυγχάνεται εύκολα, καθώς απαιτεί μεγάλη στοχοπροσήλωση, θυσίες, επιμονή και πείσμα. Αν αυτά υπάρχουν σε επάρκεια, τότε πρέπει να βρείτε ποια αδυνατιστική μέθοδο θα εμπιστευτείτε. Όπως θα διαπιστώσετε με μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο, οι διαιτολογικές τακτικές και οι διατροφικές μέθοδοι είναι αμέτρητες. Εμείς, ως Formoline, θα σας δώσουμε τις συμβουλές μας για γρήγορα και εγγυημένα αποτελέσματα αλλά πρέπει κι εσείς από την πλευρά σας να γνωρίζετε ένα πράγμα: η επιτυχία του αποτελέσματος εξαρτάται από εσάς. Έχοντας λοιπόν ξεκαθαρίσει ότι από εσάς ορίζεται το ‘πώς να χάσετε κιλά’, σας παραθέτουμε τις συμβουλές μας!

Πώς να χάσω κιλά – Tip #1: Πιείτε περισσότερο νερό

Νερό, νερό και ξανά νερό. Η κατανάλωση νερού αυξάνει παροδικά τόσο τον μεταβολισμό, όσο και τις καύσεις. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως όσο περισσότερο νερό πίνετε, τόσα περισσότερα κατε. Αν μάλιστα καταναλώσετε 0,5L πριν το φαγητό (ένα μπουκάλι νερό) αυξάνετε την αίσθηση του κορεσμού με αποτέλεσμα να τρώτε λιγότερο.

Πώς να χάσω κιλά – Tip #2: Βάλτε την αερόβια άσκηση στη ζωή σας

Η αερόβια άσκηση είναι γνωστό ότι εκτός από τη βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος, παίζει καθοριστικό ρόλο στην απώλεια βάρους. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σου, καθώς ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και καίει το λίπος σε χρόνο dt. Αγοράσατε ποδήλατο ή όχι ακόμα;

Πώς να χάσω κιλά – Tip #3: Περιορίστε τους υδατάνθρακες

Αν καταναλώνετε πολλούς υδατάνθρακες (ρύζι, μακαρόνια, ψωμιά) θα δυσκολευτείτε να χάσετε βάρος. Οι διατροφολόγοι και οι ερευνητές διαφωνούν σε πολλά, αλλά σε ένα πράγμα υπάρχει ομοφωνία. Μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, είναι πολύ πιο αποτελεσματική στη μάχη για την απώλεια βάρους.

Πώς να χάσω κιλά – Tip #4: Κοιμηθείτε περισσότερο

Ο καλός ύπνος και η ξεκούραση είναι ζωτικής σημασίας για την απώλεια βάρους. Όσοι δεν κοιμούνται αρκετά ή υποφέρουν από αϋπνίες, έχουν την τάση να είναι υπέρβαροι. Γιατί; Διότι δεν κάνουν αρκετές καύσεις και η ενέργειά τους κυμαίνεται διαρκώς σε χαμηλά επίπεδα.

Πώς να χάσω κιλά – Tip #5: Φάτε πιο αργά

Ακόμα κι αν πρόκειται για υγιεινές τροφές, με ελάχιστες θερμίδες και λιπαρά, δεν πρέπει να τις τρώτε εν ριπή οφθαλμού. Αυτό που συστήνεται είναι να τρώμε πιο αργά, να τεμαχίζουμε το φαγητό σε μικρές μπουκιές και να κάνουμε διαλείμματα. Έτσι μεγιστοποιείται το αίσθημα του κορεσμού, μειώνεται η ποσότητα του φαγητού που καταναλώνεται και το βάρος ελέγχεται καλύτερα.

Πώς να χάσω κιλά – Tip #6: Συμβουλευτείτε διατροφολόγο

Όση εμπιστοσύνη κι αν έχετε στην αυτοσυγκράτηση και τις θερμιδομετρικές γνώσεις, η γνώμη ενός ειδικού είναι πάντα χρήσιμη! Κάθε περίπτωση διαφέρει και οι γενικές συμβουλές, όσο καλές κι αν είναι, δεν έχουν ίδια εφαρμογή και αποτελεσματικότητα σε όλους. Επισκεφθείτε έναν ειδικό και ακούστε προσεκτικά τι έχει να σας πει. Ίσως η αντικειμενική οπτική εντοπίσει μια παράμετρο που δυσκολεύει την απώλεια βάρους, ενώ εσύ δεν την έχετε σκεφτεί καν!

Πώς να χάσω κιλά – Tip #7: Εμπιστευτείτε το Formoline L112 Extra

Αυτός ο φυσικός ‘δεσμευτής’ λιπιδιών είναι ο νέος σας σύμμαχος στην προσπάθειά σας να μειώστε το βάρος σας, αλλά και την κακή LDL χοληστερόλη. Πρόκειται για το μοναδικό ιατροτεχνολογικό προϊόν με πρωτοποριακή μακροχρόνια κλινική μελέτη¹ που διεξήχθη επί 12 μήνες. Δεν έχει ψηφιστεί τυχαία ως το προϊόν αδυνατίσματος της χρονιάς από τους Γερμανούς Φαρμακοποιούς για 10 έτη! Είναι διαθέσιμο στο κοντινότερό σας φαρμακείο από τη Newpharm.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Πώς να χάσω κιλά: Tips για άμεσα αποτελέσματα!»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο νέο μας blog